Video

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Wonen, Werken, Ontspannen

Wonen, Werken, Ontspannen

Woon jij begin 2020 op deze bruisende plek? Tussen de binnenstad en het station van Leiden in. Lekker snel uit en ook weer thuis. Met de trein naar je werk, met de bus naar de universiteit of in vijf minuten op je fiets naar het centrum. Afspreken met vrienden, shoppen, borrelen, uit eten: alles vlakbij. En daarna kom je in je mooie, nieuwe appartement. Groot of wat minder groot, maar altijd van alle gemakken voorzien. En als je wil met uitzicht over de hele stad. Iets voor jou? Ontdek Lorentz, de nieuwe trots van Leiden!

De eyecatcher van Lorentz wordt de kantoortoren. Een absolute zichtlocatie in het hart van Leiden. Bereikbaarheid? Perfect! Recht tegenover treinstation Leiden Centraal en met de A44 op slechts enkele minuten afstand. En parkeren kan gemakkelijk en snel in de eigen inpandige parkeergarage. Syntrus Achmea Real Estate & Finance verhuurt drie kantoorvloeren rondom een ruim atrium aan het stationsplein. 

Wonen en werken gaan hand in hand in Lorentz. En dat maakt de omgeving lekker levendig. Niet zo druk als midden in de binnenstad, maar verre van uitgestorven. De hele dag door is er wat te doen rondom de leuke restaurants, broodjeszaken en koffiebars. Ze zijn de ideale tussenstop op weg van en naar het station en ze maken van Lorentz ook een goede plek om te ontspannen. Met een gezellige borrel, snelle espresso of als je blijft eten in dat leuke grand café. Zien we jou straks terug in Lorentz?

Lorentz

Lorentz

LORENTZ

De nieuwe trots van Leiden: zo kun je nieuwbouwproject Lorentz met recht noemen. Het is een indrukwekkende verschijning met twee woontorens, een kantoorgebouw en horeca. De 167 vrije sector huurappartementen en penthouses, 19.000 m2 kantoorruimte en horeca op de begane grond zijn samen de perfecte combinatie van wonen, werken en ontspanning. In Lorentz is altijd iets te doen. En dat zorgt voor een dynamische overgang tussen het station en de binnenstad van Leiden: een nieuw Stationsgebied. Uitstekende bereikbaarheid, hoogwaardige architectuur, volop keuzemogelijkheden in woningen, kantoorruimten en horecagelegenheden maken het plaatje compleet. 

Blijf op de hoogte van Lorentz en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

AI

AI

Footer